santral-fiyatları 4020 Reflexes Telefon Seti

4035 Telefon Seti

santral-fiyatları 4020

santral-fiyatları 4020 Phone

Büyüt

santral-fiyatları 4035 İşi haberlesmeye bağlı olanlarin tercihi. santral-fiyatları 4035 Özellikle yogun telefon kullanan ve telefonundan çok sey bekleyenler için gelistirilmis bir model. santral-fiyatları 4035 Yönetici sekreter gruplari, çagri merkezleri, küçük santral operator gruplari için santral-fiyatları 4035 ideal çözüm.
Normal ofis kullanımı için tüm ihtiyaçlarınızı, karsilayabilecek ideal çözüm. (Duvar aparati ile duvar montaji yapilabilir.)
- Sekiz adet, programlanabilir ve sabit tus
- 1x10 karakter ekran, (Arayan ve aranan bilgileri ve menülere görsel erisim için)
- Mesaj lambası.
- Menü tusu.
- Kapama tusu.
- Ses ayar tuslari ve Hoparlör tusu (Hoparlör ile yaptiginiz görüsmeyi çevrenizdekilere dinletebilirsiniz.) - Kisisel rehber ve Mute (Ahizeden ve mikrofondan karsiya giden sesinizi kapatabilmenizi saglar)
- santral-fiyatları 4020 1x20 karakter ekran (Arayan ve aranan bilgileri ve menülere görsel iletisim için)
- santral-fiyatları 4020 İsimle arama yapabilmeniz ve kayitlariniza için isim girmenizi saglayan klavye.
- santral-fiyatları 4020 İsimle arama yapabilmenizi saglayan klavye.
- santral-fiyatları 4020 Ses ayar tuşları ve hoparlör tuşları.(Entegre mikrofonu ile, birlikte handsfree görüsme olanagi saglar).
- Kapama tusu santral-fiyatları 4035 ve bütün sabit telefonlarda bulunmaktadır.
- santral-fiyatları 4020 de Ses ayarı tuslari ve hoparlör tuslari (Entegre mikrofonu ile birlikte handsfree görüsme olanagi saglar).
- santral-fiyatları 4020 Mute tusu (Ahizeden ve mikrofondan karsiya giden sesinizi kapatabilmenizi saglar).


Tüm 4020 ve 4035 setlere çeşitli ihtiyaçlarınız için farklı özellikler sağlayan adaptörler takilabilir:

- santral-fiyatları 4020 Z Adaptör. : Sayisal setiniz üzerinden faks cihaziniz için ya da modeminiz için ana setten farkli bir abone numarasi ile analog bir hat alabilmenizi saglar.

- santral-fiyatları 4020 S0 ISDN Adaptör. : Sayisal setiniz üzerinden ISDN modeminiz ya da video konferans sisteminiz için S0 abone tipinde yine ana setinizden bagımsız bir abone numarasina sabit bir hat almanizi saglar.

- santral-fiyatları 4020 IP Adaptör. : Sayisal setinizi IP telefon olarak olarak kullanabilmeniz için çevirici olarak görev yapar.

- santral-fiyatları 4020 Data Adaptörü.